Alles wat je aandacht geeft groeit
Ik vind dit een prachtige quote omdat hij enerzijds zo simpel is en anderzijds een grote waarheid weergeeft. Simpel is dit: als je meer wil van iets - geef er dan je aandacht aan en het zal groeien.
De wijsheid zit hem in de implicaties van deze stelling: als je aandacht geeft aan dingen die je niet wilt, groeien ze ook.
Onze aandacht heeft dus scheppende krachten. Gewoon door onze energie in iets te steken, creëren we er meer van. Als dit waar is, kunnen we ook zelf bepalen waar we meer en minder van creëren in ons leven. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Waar zijn we wel meester over en wat 'is out of our hands'?

De afgelopen jaren heb ik veel geleerd over hoe het proces van creëren in zijn werk gaat en dan met name hoe de energie die je erin blaast in een veelvoud naar je terug komt. In onderstaande artikelen leest u daar meer over.
Creëren met Lege Handen
Duurzame samenwerking opzetten
Multidisciplinair ontwikkelen

Kennis delen
Ik wil mijn kennis en ervaring graag met u delen. Dit kan via een eenmalig consult of begeleiding bij een heel traject; voor individuen (persoonlijke coaching) en voor organisaties.
Wees welkom en neem contact op.

Referenties


Onderwijs voor Vluchtelingen

LINK NT2-centrum

Erasmus Universiteit Rotterdam

ISK De Toekomst

Erasmus Universiteit Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

ROC Amsterdam

Welzorg Nederland B.V.

Brede school De Lingewaard

Arriva Nederland

Politie Zuid-Holland

PKZ Kraamzorg

SVS Opleidingen

BKE Kraamzorg Rijswijk

OTIB

LoginDeze website is gemaakt door Mooz & Romilan ICT